В цю ніч мені наснилось,
Що ми з тобою загубились,
Я забула номер твого телефону
Та уві сні ковтнула сльозу солону.
Не згадаю той незвичний говір,
Очей твоїх забула колір.
Не знайшла потрібного адресата,
Хоч шукала сьогодні і завтра.
Та, мабуть, старалась я марно,
Бо не було все у нас безхмарно.
Закотилось сонечко недавно,
Не проходить все мені безкарно.
Ранок вже не за горою,
Чи зустріну я його з тобою?
9.01.2009
|