В нас, окремо виходить усе,
В цім життєвім здавалося спорі.
Все у тебе своє, і моє лише все,
І усмішки свої, і горе.
Тут один ми вихід знайшли.
Той би розум тоді Прометею.
Ми по різних дорогах пішли,
Ти своєю пішов, я своєю
Одинакові справи й життя
І, як завжди, знов сонечко сходить.
Є у кожного радість й буття,
Але щастя, чомусь не виходить.
Все у нас, від сьогодні своє.
Ранок щебетом день зустрічає,
Горе й радість від нині твоє,
Але щастя і досі немає.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")