Ти віриш так йому з позором,
Хоча не знаєш ще сама,
Який чудак за монітором
Тобі написує слова.
А дехто каже це серйозно,
Назвав він вчора мило "зайка"
Від почутів таких морозно,
Хоча під фото ставив "лайка"
Напевне, це сучасна мода,
Але ж у ній суцільний крах.
Не бачить він усмішки, шкода
І твій румянець на щоках.
А як же вечір і гуляння.
Й твоя рука в його руці,
І поцілунок на прощання
Від губ лягає на щоці.
Зірки спадаючі, бажання
І надвечірні небеса,
А як же віддане кохання,
Як чиста, вранішня роса.
І те, що зараз у нас в моді,
Насправді - це лише сміття,
Бо хто за що тепер в народі,
А я за щирі почуття.
|