Тільки двоє здатні пізнати рай на землі:чоловік зможе зробити щасливою Жінку, осяявши її світлом і теплом, відкривши у ній богиню і чарівну квітку, жінка здатна своїм цвітом і проникливість привносити хвилини спокою і радості у життя чоловіка.Та ще віра і надія...А іншого щастя у цьому вимірі (боюсь, щоб не помилитися!) яне знаю!З наступаючим.Натхненняі творчих злетів.Пломінь.
Щиро вдячний за теплі відгуки на обох клубах!Є нагода ще раз привітати вас з наступаючим.Натхнення і творчих злетів.Дуже хотів би Ваших коментарів на твори у "Клубі поезії":"Домаха","Цілюща криниця","Два лицарі","Ти хто такий?","Грація краси" та інших творів філософського спрямування.Зарання вдячний Пломінь.
Гарно-гарно!.. Щиро, закохано! "Немає , мабуть , затишку у світі, Коли теплом й любов*ю не зігріті Твої оселя , прагнення та дні". А головна поезія - в останній строфі. Браво, Миколо Івановичу!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")