Я думала,у зливі зможу жити,
Я думала, що сильна і стійка,
Та коли словом ти зумів убити,
То де ж та сила і куди втікла?
Десь потекло глибокими ровами,
Усе моє минуле почуття,
Втопилося! Вмерла любов між нами ,
І зникло все чим дихала, жила!
Не зацвітуть більш квіти в моїм серці,
Вони зів`яли, так як і любов.
Несеш у слові нові й нові герці,
Краще піду, ніж чути все це знов.
|