Падає сніг на долоні і тане, по щоці протікає остання сльоза... Більш не почую я слова "КОХАЮ", Не відчую я більше твої уста. Доторкнуся я неба рукою, В ньому сніжинкою стану на мить. Як давно розпрощались з тобою, А серце ще й досі так сильно болить. Вірити в чудо я більш за все хочу, Хочу, щоб знав ти як сильно люблю. На мить зазирнуть в твої очі я хочу!!! Цього я щовечора в Бога молю. Я знаю, що щастя дає тобі інша. Тепер вже вона пригортає тебе. Хоч жити без тебе не можу я більше, "ЛЮБЛЮ, ВІДПУСКАЮ..." останні слова напишу. От і все..
|