із циклу «Не відправлені листи» «Чоловіки не зважають на гендерну політику…» З повідомлень преси *** Епатажне диво – жінка без обручки, одинока, сильна, як п’янка весна. Що тобі до того? Ти – себе заручник, а – зарозумілий… та й не дивина! Підійти наваживсь? Одступись, незграбо… Бо вона як море – піняве, терпке. Мрійно – екібана, складно – орігамі, А коли дошкульно – скляночка саке… А берези плачуть… Гой, які то сльози… Березневе свято – пригорщами з площ… Епатажній жінці подаруй мімози, а якщо залежний – не виходь у дощ!
|