Не знаючи. За вікном – похмуре небо, такий же стан в моїй душі. Не знаючи я думаю про тебе. Твій образ вже такий близький мені. Закрию очі – постать намалюю Й шукатиму її з поміж людей. Не знаючи – уже люблю й цілую. Хоч ти для мене тінню є з тіней. Бо тінь – це лиш відбиток певний. я не розгляну в ній обличчя твого рис. На мить проникне в серце страх даремний Бо так боюся втратить тінь колись Не знаючи – а вже боюся втратить Не знаючи хіба можливо полюбить? Та я, не знаючи, готова все в житті віддати, Щоби колись цю тінь в реальність воплотить.
|