А я постійно думаю про тебе, А ти постійно у дорозі. Що ж Сьогодні нам зустрітися з любов’ю Обов’язково допоможе дощ.
Він буде йти від мене і до тебе По мріях і бажаннях. По думках. І крапля ця, що селиться у слові, Зігріється на бажаних вустах.
Вона розтане поцілунком ніжним На тлі твоєї пристрасті. Сама Підставиш тіло під її обійми, Відчуєш серцем, що вона моя.
І вирвешся з полону переїздів, І нагодуєш дощ оцей з руки. Сьогодні нас вінчають зимні краплі, А вчора розлучали нас зірки…
|