В одного щастя- гроші у кишені,
В другого хата -хоч і є борги,
Ще в інших друзі , радощі щоденні,
Для мене щастя - поруч завжди ти!
Коли ми разом, десь роки зникають,
В твоїх обіймах молода, струнка,
Думки мої над озером блукають,
Коли горіла в нас любов палка.
І що мені, що скроні снігом вкрило,
Сніжинки тануть, так як і роки,
О любий мій, кохання не віджило,
Горить вогнем і грітиме віки!
Коли цілуєш, промовляєш “мила”
А я тулюсь, повторюю “люблю”
Не молоді, та в цьому наша сила,
Бо вірю разом, стрінемо зорю!
|