** "Ніч з коханою"
З твоїх долонь я світло п'ю
Твоєї ніжності і віри
В твої долоні віддаю
Квітучі весни, мрії щирі...
В твоїх очах чарівна даль
Садів палають хуртовини
Цвіте, горить, п'янить мигдаль...
Ми, приголомшені краплини
Зникає час, спокутний гріх
Тіла мов воскові творіння
Пилок квітковий з вуст твоїх
До вуст моїх – душ сотворіння
Вони спорідненні, легкі –
Пташини крила у повітрі
Стрілою клина журавлі
Летять у зоряній палітрі
Шалена вічність, гімн небес
Безодня кличе за собою
Світ зачарований воскрес
Журба розтанула імлою
Панує тиша, в грудях Бог
І ранок заглядає в очі
І неба вимитий чертог
Сни забуваються пророчі...
З твоїх долонь я сили п'ю
Своєї ніжності і віри
В твої долоні світло ллю
Садів квітучих хуртовини... 311215
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")