Ніч, прохолода, тихо, місяць, Ти йдеш спокійно все іскриться, Де ти проходиш- там вода, Заграла по твоїх слідах. Ідеш, ідеш, мене минаєш, Тебе люблю, а ти не знаєш Як важко жити там де ти, Ти зрозумій, зробила ти Мене таким, як я не був Твою любов я не забув, Чи серед ночі, серед дня Мені вже спокою нема. Я так і знав, що ти підеш Мене тепер ти не знайдеш, Я вже пішов від тебе знов Вже не прийде до нас любов. Хожу я сам не свій, а ти Уже не прийдеш з темноти, Не обнімеш, не поцілуєш, Я йду крізь тебе, ти нечуєш.
|