Чом ти снишся мені кожну нічку? Чом донині приходиш у сни? Чом не хочеш згоріти, мов свічка, І затихнуть, як відгук луни? Чом щаслива, багата, далека – У заморських краях, як в раю,- Мов весною додому лелека Ти вертаєшся в душу мою? Роки стерли із пам’яті інших, Ніби вітер краплинки дощу. Чому знову ночами вірші Я єдиній тобі лиш пишу?..
Прочитала Ваш вірш, як той, що написаний був, певне, в тому самому вимірі душі, що й мій... Дякую Вам! Аж у скронях стукати почало...
Я тобі снитимусь. Тільки ти сни пам’ятай. Буду приходити так, як приходила вчора – ніби розбещена, ніби свята, ніби хвора, ніби така, що вже завтра зібралась за край.
Я тобі снитимусь. Тільки мене не жени. Знаю казки – цілу тисячу – може, і більше. Всі розповім. А як ні – обернуся у тишу. Ніччю обернусь. Ти тільки мене не жени.
Двері у сни прочинятиму, ніби у рай. Місячні зайчики вижену, щоб не збудили. Ранок впущу у кімнату на сонячних крилах…. Я тобі снитимусь. Тільки ти сни пам’ятай.
Дякую за прекрасні слова. Просто інколи виникає бажання побачити в снах нове обличчя - та де там! Все відбувається саме так, як ви наворожили комусь пророче також. Нещасна та людина безсонням і в той же час щаслива пам*яттю.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")