Здається мені, що між героями Вашого твору, не все одно, якщо ятрять душу такі спогади. Мені вірш сподобався і я ставлю :5, але заохочувальне, бо над віршем треба ще попрацювати. Наприклад: " Розбився об наші серця." тут збивається ритм, бо наголос у слові нАші падає на перший склад, а треба щоб падав на другий, то ж підійде чужІ. Зрозумійте правильно, я зараз не про душу, а про ритм. Або ж "Піднялась на небі гроза." та сама причина, а так - Десь в небі взялася гроза; "Під димом їдких сигарет. - В їдкому димі сигарет; "Під гірку проповідь мою. - Під згірклу проповідь мою. Звертайте увагу на наголоси.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")