Довгий же був Ваший поцілунок, що аж губи втомилися. Відчуття вірш визиває гарні, але якби якось по-іншому написали б Ви. Просто важко читається. а думка гарна.
Цілував, і сам був цілованим. проте. пригадую, в мить поцілунку не фантазував - хотілося іншого, а після - хотілося цілувати іще і появлялось довге безсоння. Можливо щось плутаю, адже давно було, проте відчуття залишилися саме такі. Без усіляких прикрас. Вдячний вам щиро за спогади. А іще побажаю весняного безсоння не в самотності.
згоден щодо поцілунку Можливо жінки скажуть, що чи відчували вони щось підібне... Щодних емоцій не викликав твір. Можливо багато очікував від твору, написаного паном Василем...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")