У третій строфі треба - Я КРАЩУ НЕ ЗНАЙШОВ. (кращой -нема такого слова) ... " стала іншою,її уже нема" - Фразеологічно!!! (виходить, що і іншої нема) Може краще - СТАЛА ІШОЮ - МЕНЕ УЖЕ НЕМА. У 4-тій строфі другого стовпчика треба добавити "ЩЕ" - я сама себе такою ЩЕ не знала. ..... ТОДІ УСЕ ВИРІВНЯЄТЬСЯ І БУДЕ КЛАСНО!!!.......Будьте такі ласкаві до мене і не гнівайтеся. Ми усі тут вчимось. ;)
А чому не виправили? Може не знаєте як? Біля вашого тексту є тільки для вас видима така собі гаиочка,Натисніть на неї і вискочить олівчик. Натиснить на нього і вийде текст для корекції...
Доброго дня! Дякую за допомогу, все виправила. Дійсно нове звучання вірша! Творчих натхнень Вам!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")