В зелений колір пофарбую небо,
Щоб бачити постійно твої очі...
А на подвір'ї насаджу каштанів,
Щоб згадувати шовк твого волосся...
І сіру ніч я вималюю в чорне,
Як твої брови, смолянисті вії...
Перетворю в червоне жовте сонце,
Щоб присмак вуст гарячих не забути...
На райдузі, що барвами співає,
Я виведу ім'я, немов молитву...
І будеш ти завжди зі мною поруч,
Моє життя, мій ангел, мій коханий...
|