В обіймах ночі за вікном
Кружляє знову дощ.
Кришталь наповнений вином,
Свічки і мокрий плащ,
Недбало кинутий в куток.
Зимі наперекір
Танцює дощ. Вина ковток,
І ледь бринить ефір.
Злилися разом ніч і ми,
І музика дощу.
З відлунням талої зими
Я сум свій відпущу.
Роки промчались стрімголов
Між сцен і людних площ…
На мить вернули юність знов
Зима,вино і дощ.
2 лютого 2014 рік.
Чудова любовна лірика під музику дощу! Браво! Це - готова пісня! Дякую!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")