Мов сніжинки -роки,
Роздувають вітри,
Ген летять і назад не вертають,
Та не гасне вогонь,
Сніг торкається скронь,
Серце б'ється, безмежно кохає.
Він воркоче слова,
-Ти голубко моя,
Не журись, що до нас прийшла осінь,
Сонце ще не зайшло,
Подає нам тепло,
Давай руку, полинемо в просинь.-
Пригорнулась вона,
Знов щаслива була,
Нехай віють вітри, завивають,
Там де тепла рука,
Не буває зима,
Бо з кохання роки не зникають!
|