Блискучий перфоманс, Надя! Просто ідеальне поєднання майстерного тексту, повністю витриманого у стилі українського фольклору, і дуже гарної картини! Аплодую!
Було б гарно написати ім'я автора і назву цієї картини...
Дякую тобі, Борю, за такий чудовий коментар і за високу оцінку. Приємно! ***Що стосується автора картини, то я й сама думала це зробити. Та не можу знайти інформації. Спробую ще раз. Може знайду. ***Хай щастить!
Дякую Вам, Сергію, за такий теплий коментар і високу оцінку. Цей вірш дійсно наспівався. Приємно, що Вам сподобалося! Хай щастить!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")