Не йди!
Чорт забирай, так буває завжди!
Ти за поріг, і чомусь аж холону я.
Станеш богинею, світлом, мадонною,
Тільки благаю, не йди!
Я, неборак, заблукав, закруживсь,
Десь в небесах я літав понад хмарою.
Ангелом, демоном, божою карою -
Тільки прошу, залишись!
Чуєш, а я переверну світи.
В космосі навіть знайду над планетою
Зіркою, місяцем, в небі кометою.
Тільки не кидай, прости!
Сумно, бо зорі вже падають вниз.
Доля така, а чи може пороблено?
Тролем, опудалом, карликом згорбленим
Стану, лишень повернись!
Ні, я без тебе, як птах без крила!
Скутий, кастрований, мертвий, стриножений.
Лиш повертайся – ми все переможемо!
Пізно! Назавжди пішла…
Додав: sergeycsd (10.11.2016)
| Автор: © Сергій Пікарось
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 2
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА