Я не розумію відсутності коментарів і чорноти сердечок, бо особисто я вражена цим віршем. Така юність болить такими переживаннями. І вилити це все так майстерно...бракує слів. Іро я бажаю Вашій юності радості і щирості світу, а як поету- горіти довго, хоча це і боляче.
То чому ж Ви не запалите тих сердець, адже маєте на це право, бо Ви в групі "друзі". Тема вірша і правда багата і чимось зачіпає, та, на жаль, як Ви виразились, "майстерності" тут дуже бракує і це вже не перший вірш, щоб надіятись на зміни. Автор уперто не хоче змінюватись, хоч підказки прозвучали і не раз, адже вірш - це не тільки емоції записані на папір у стовпчик, але й техніка написання( розмір, рима, ритм), правильні наголоси і звичайно граматика.
Сказати по правді, то я ще лише шукаю щось своє. Ті слова, рими, розмір, які зуміли б виразити все так, як воно складається десь в мені. Я не хочу вас розчаровувати, звісно нікого не хочу, але це...неодмінно стається. Можливо проблема в тому, що я надто повільно вчуся, але змінюватися хотіла б. Хотіти мало. Знаю. Але ще знаю, що для всього потрібен час, для досвіду, для розуміння того світу, який бажаю зображувати, для розуміння того, що хотіла б донести. І знаю, що те, що ви часом можете бачити в моїх роботах непростительно по відношенню до самої поезії. Знаю і знову роблю ті ж самі помилки. Я лише вчуся але як для учня це теж не виправдання.
Автор уперто нерозуміє самого себе. Можливо, одного прекрасного дня, коли це таки станеться, той самий автор прийде до чогось, що згодом можна буде схвалити, а часом не схвалює сам себе.
Як би там не було,не полишайте...працюйте над собою, навчайтеся.Так трапляється, що уява може сягати на далеко у перід справжнього віку автора і тому, останній ,не може згрупувати ці думки правильно витримавши усі вимоги до написання віршів. Але то ж не страшно...мабуть поки що ви біжете поруч із тим конем, який є втіленням вашого бачення поезії, але я вірю, що ви його приборкаєте. Успіхів Вам. Я запалила ці сердечка хоча думала, що не маю на це право тому і не робила цього до багатьох віршів, які не лишили мене байдужою. Пані Катерині Чумак окреме спасибі.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")