Сльоза з щоки швидко скотилась
І залишила мокрий слід,
Щось закололо сильно в скронях,
Хтось прошептав: "Люблю навік."
Мов вітер, швидко оглянулась,
Та ні, в кімнаті ти сама
І знов сльоза з щоки скотилась,
І знов шепоче тишина.
Ти добре знаєш, так не можна
У тебе є своя сім"я,
Та тільки довга нічка кожна
І вниз біжить гірка сльоза.
Уже не знаєш що робити,
Кохаєш двох. І як з цим жити ?
Страх поселився у душі
І чути голос в тишині.
Кохати двох ! Так не буває.
Ти це не гірше других знаєш.
Та серце в грудях завмира.
Кохаєш двох. Нажаль бува.
|