Нитками ниточками Сплітаються руки Річками ріками Тече кров у венах Вплітаю в волосся Мертві квіточки Вянуть вмирають Така їхня доля Світло світло Було колись Не бачили щастя Й вихід знайшли Нитками ниточками Сплітаються руки Річками ріками Витікає кров з вен..
|