Ліплю з каменю та глини Свій двійник За образом непорочної дитини ховаю темний бік З кісток людських Мозаїку складаю З вашими почуттями Безсердечно граю Це гра Це гра Ця гра Не припиниться ніколи Я хвороба твоя Я в'їдаюся в твій мозок Краще тобі не пручатись Я руйнуй свідомість Тобі мене не позбутись!
|