Іванна, а я вже тебе впізнаю по стилю і по темі. Знаєш, ми мужчини, завжди у своїй підсвідомості все домалюємо і продовжимо. Приєднуюся до всіх. Краще набагато. А в тебе є щось про весну ? Хочеться побачити як ти це опишеш.
Натуралістично, чи не дуже - не так уже й важливо. Головне, щоб було про що писати, щоб сам процес не зупинявся. Мені сподобалося про обеліск. Дуууже оригінальне порівняння. Треба сподіватися, що обеліском його назвали не за колишні заслуги, а за адекватну участь у тому ж таки процесі.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")