Я закохана у тебе,
Немов сонце в блакить неба.
Немов птах в широкі крила,
Але ти не знаєш милий.
Але ти не знаєш милий,
Що даруєш мені сили,
Що даруєш серцю свято
І це значить, так багато.
Я закохана у тебе,
Тобі знати це не треба
Але знай, ти - ніжність літа,
Що не можна не любити.
|