Не буду сьогодні писати про серйозне… Трішки лірики.
Словесне «люблю»
Не дійшовши до мене, п’ять кроків,
Ти так ніжно всміхнувся мені,
І зима така тепла, як осінь,-
У відтінках рясних почуттів.
Не скажу у цій тихій розмові,
Що сумую в безсніжній зимі̀,
Особисті гріхи наче взмові,
Бо словесне « люблю» при мені….
Січень 2018 рік.
Ірина Пшиченко
|