І закрутило, й понесло…
Довгі блукання парком, ненаситні розмови,
навіть не можна пригадати зараз про що…
обличчя з блискучими очима від кохання.
Так, ми жили на повну, як востаннє.
Досить банальна історія…
Така дивна усмішка на твоїх вустах,
Пригадую, як ти мені казав:
що я – єдина рідна тобі душа…
аж зойкнула від щастя. Знову пишу вірша.
Всі почуття, що по-справжньому в’яжуть нас з тобою
від чистої й солодкої любові.
Ніщо, ніщо не було для нас таким важливим,
Ніщо не зігрівало нас ще більшою ніжністю,
Як бажання відчувати знову
в палких обіймах пісню світанкову…
Отак у нас все й почалося…
|