* * *
Попереду – печаль розлуки,
Майбутнє знов не жде мене.
І серце рветься в пітьмі муки,
Та мука ця не обмине.
Сама поставлю хрест на щасті,
Любов у тьмі похороню,
Сама себе віддам я пастці,
Та я не плачу від жалю.
Я не тужу з ножем у серці
І не оплакую любов.
Але нехай сумне це скерцо
Не буду слухати я знов.
|