Ти поглянь на мене, ти поглянь,
Ти відчуй, як я тебе кохаю.
Зная, душа моя дісталась краю,
А божання перетнуло край
Вийду з хати — місяць угорі,
Мерехтять зірки в безодні неба,
Цілу нічку думаю про тебе,
І в душі під ранок стільки мрій.
Сонечко до вікон зазира,
Хоч не спав, та час уже вставати,
Одягатись, полишати хату,
І скоріш до твОго йти села.
А ти теж у хаті не барись
І виходь на світлий шлях широкий,
Я побачу та й прискорю кроки,
Щоб скоріше мрії всі збулись.
6.10.2018
Ти поглянь на мене, ти поглянь,
|