Коли настає чергОва річниця весілля,
Немов напуваюся знову п’янкого чар-зілля,
Цілую тебе і вслухаюсь, чи чути ще «Гірко!»,
В два боки кручуся, бо польки лунає підбірка,
До щерті проймає татуся поблагословіння,
І перше єднання від місяця й сонця проміння…
Так неублаганно втікає щорік і за роком,
А ми все ідемо, за руки тримаючись кроком,
У щасті і горі разОм пропливли океани,
Спокуси не важать сімейно-щасливої манни,
Я не надивився красою дівочого тіла,
Ти мама уже, і від того ще краща, більш мила…
Синочок, як доказ кохання обох неземного,
Я - твій, і ти створена лиш для одного,
Довіра, пожертва, взаємності компроміс,
Я гордий, що це наш життєвий девіз,
Нема на Землі прекраснішої картини,
Аніж в обіймах дві зірки чи навіть дві тіні…
Коли настає ця захоплива долі річниця,
Я знову освідчуюсь і не можу без сліз надивиться,
На ту, хто мені віддала своє щастя,
Яка до ста років достоту, стократно віддасться,
З шаленим натхненням я радо, юначо зітхаю,
Моя наречена, тебе я безмежно КОХАЮ!!!
|