Холодніший стає синій вечір,
А ти ніжно обіймеш за плечі,
Прошепочеш, як добре з тобою,
Як у пісні, що зветься "любов'ю".
Я загляну в твої карі очі,
Серце ніжно тобі прошепоче,
Що чекала тебе лиш одного,
Найріднішого в світі такого.
Наші скроні вже паморозь вкрила,
Та в коханні зміцнішали крила.
І колись піднімемось за хмари
Й будуть в небі два ангели в парі...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")