Коментувати також можна з та

Пт, 26.04.2024, 14:34
Меню сайту
Категорії каталогу
Проза [1019]
Прозові твори друкуються тільки тут
Відеовірші [133]
Аудіовірші [49]
Українцям [2669]
Вірш-пісня [542]
Вірші про Україну [1478]
Вірші про рідний край [806]
Вірші про мову [213]
Збірки поезії, поеми [112]
Абетка [22]
Акровірш [31]
Байка [106]
Загадки [15]
Верлібр [144]
Елегія [51]
Історичні вірші [289]
Вірш-усмішка [997]
Вірші про сім'ю [402]
Вірші про рідню [152]
Вірші про жінок [661]
Вірші про чоловіків [110]
Вірші про військових, армію [210]
Вірші про Перемогу, війну [410]
Вірші про кохання [3366]
Вірші про друзів [713]
Вірш-казка [132]
Казка (проза) [29]
Проза для та про дітей [19]
Вірші для дітей [333]
Вірші про дитинство [321]
Вірші про навчання [58]
Вірші про професію [82]
Вірші про eмiгрантів [147]
Вірші в перекладі [705]
Вірші про свята [203]
Вірші про спорт [18]
Вірші про природу [1218]
Вірш-тост, вірш-привітання [114]
Для мене поезія - це [191]
Поети [272]
Поетична майстерня [51]
Оповідання, про поетів, творчість [24]
Релігія [290]
Щастя - ... [597]
Жінка - ... [260]
Життя... [4422]
Філософам [1294]
Громадянину [865]
Метафізика [154]
Опитування для Вас:
Дайте оцінку сайту української поезії
Всего ответов: 607

ШЛЯХ до ТВОРУ:  

         
Вірші/статті категорії та розділи української поезії, українська проза
    Твори за тематикою категорії та розділи української поезії, українська проза Вірші про кохання
 

Диво 18+




Пещу тебе жорстоко.
Ти муркочеш, мов кішка.
У очах - поволока...
О, яка ти у ліжку!

Я в тобі... Рай солодкий!
В нього весь поринаю...
Віддаю сто відсотків -
Все, що, дівчинко, маю.

Хочу ще! Мені мало!..
Поглинай мене хтиво!
Ти така досконала,
Ти - справжнісіньке диво!

        01.02.20р.


              
 

Додав: ruhlyvy (01.02.2020) | Автор: © Борис Костинський
 
Розміщено на сторінці: Вірші про кохання

Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:

Переглянули твір - 1859 чол.
 
  
  у Вас # закладок

Автору за твір:

 



Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 26
avatar
0
1 Asedo1949 • 17:46, 02.02.2020 [Лінк на твір]
Ми  здається  домовлялися,  що  вірші  у  стилі  НЮ  не  виставляти  на  головній  сторінці.  Прошу  прибрати  світлину.
avatar
0
2 ruhlyvy • 20:25, 02.02.2020 [Лінк на твір]
Світлина повністю відповідає усім законам та нормам України. Як і Росії, до речі, те ж, бо на усіх російських сайтах, де я є, саме ця світлина без ніяких проблем прикрашає вірш "Чудо", котрий я переклав вчора українською. Більше того, я поставив біля назви ПОПЕРЕДЖЕННЯ: 18+, що повністю відповідає порядку видруку ЕРОТИЧНИХ текстів на літсайтах. Пані Катерино, є ЕРОТИКА і є ПОРНОГРАФІЯ! Фото, де статеві органи партнерів не відкриті, вважаються еротикою, котра в Мережі не заборонена! Все, що треба в такому випадку - ставити позначення 18+. Ну, а те, що Вам особисто навіть ЕРОТИКА є мерзенною, то що ж - не читайте, та не дивіться ТАКЕ!

Ось картина геніального Тінторетто "Даная"(1570). Схоже на те, що на цій картині одна жінка хоче почати кохати іншу... Не допустимо? ;)

avatar
0
3 virchi • 09:41, 03.02.2020 [Лінк на твір]
Але пані Катерина має рацію. Вже не раз обговорювалося дане питання. Звісно, у відкритому доступі, що не заборонене законодавством, є багато подібного. Та й ТБ можна увімкнути хоч зараз, а там таке побачиш, що ця світлина "курить у сторонці".
Але у даному випадку на "Анумо..." не про законодавство мова.
Бажано, щоб з головної ви фото прибрали (я можу й сам це зробити, але не хочу включати серйозного адміна :) ), але у самій публікації лишайте - ніхто вам нічого не скаже. 
Дякую за розуміння.
avatar
-1
4 ruhlyvy • 12:39, 03.02.2020 [Лінк на твір]
Пане Василю, цей еротичний вірш і, повністю відповідне до нього фото, вже знаходяться на останній, нижній, позиції на ГС "Анумо".  Себто, дуже скоро цей зразок СУЧАСНОЇ творчості буде витіснений з авансцени сайту у пилюку моєї сторінки і таким чином проблему буде повністю вирішено.   ;)
avatar
0
9 virchi • 19:04, 04.02.2020 [Лінк на твір]
Поки він на головній каталогу "Поезія та проза"...
Нині я відредагував його та прибрав фото з форми, де є промо твору. 
Разом з тим вам не забороняється через декілька днів відредагувати вірш та повернути так, як було.
Дякую.
avatar
0
10 ruhlyvy • 00:43, 05.02.2020 [Лінк на твір]
Поновлю неодмінно, пане Василю, - то не є складно.  ;)
avatar
0
5 leskiv • 16:44, 03.02.2020 [Лінк на твір]
М-дя....пане Борисе. Розчарували Ви мене, тупу, малограмотну, провінційну бабцю. Ні, не віршем своїм розчарували. З віршем як раз все ОК (згідно нормам, на які Ви посилаєтеся. Боронь Боже, панові Василеві його видаляти. Він не зашкодить молодим. А старим вже не до еротики зараз. На поетичних сайтах еротика зараз - норма життя. Чим більше еротики і мату, тим кращий поет. (Така зараз загальна мода.)Розчарували Ви мене трактуванням цього чудового полотна великого Тінторетто. (Маю Вас запевнити, що навіть в нашій глухій провінції є люди, обізнані з творчістю геніїв епохи Відродження). Але Ви є першою людиною, так мені здається, котра побачила в цій геніальній картині те, що до неї ніхто ще не бачив. (Ну, звісно, може, в США є ще подібні Вам люди, не знаю. Там ЛГБТ групи -в фаворі..) Так от. Мене здивувало не те, як Ви тлумачите пані Катерині, що то там зображено з еротичної точки зору, а маленька примітка в кінці Вашого пояснення. Знаючи міфи стародавнього світу і любов митців періоду Відродження до відтворення героїв цих міфів в своїй творчості, я була трохи шокована Вашою приміткою. Як відомо, Тінторетто створив Данаю на основі міфа про зачаття її сина, Персея, від Зевса, котрий в образі чарівного променя проник в потаємні покої Данаї. Не буду описувати цю картину детально. Скажу лише, що в епоху пізнього Відродження трактовка образу Данаї змінилась. Як бачимо, на тілі Данаї розсипані монети, вона дістає їх зі скриньки і подає своїй служниці. Ніякого натяку на лесбийство, звісно. За часів пізнього Відродження Даная стала символом проститутки, втративши той шарм, який був переданий геніальним Тінторетто в той час, коли творив художник. Але Ви, пане Костинський, в своєму описі образу Данаї пішли ще далі, натякаючи пані Катерині на лесбійську любов. Певне, Тінторетто і подумати не міг в той далекий час, як будуть трактувати його геніальний витвір через шість столітть. М-дя... Потішили Ви мене, пане Костинський. Але, звісно, на те ж вони і генії, щоб ми, нинішні продовжували будувати здогадки про те, що вони витворили.
avatar
0
6 ruhlyvy • 00:32, 04.02.2020 [Лінк на твір]
Пані Таміла, я обізнаний про міфи та легенди, але я НАВМИСНО звів трактування цього полотна до того, що може побачити пересічна людина сучасності. А тут, як не крути, а виглядає, що одна жінка вже роздяглася, а друга дивиться на неї з натхненням і захватом, і аж вся подалася до її розкішного тіла. Ясна річ, що метр Тінторетто, скоріше за все, не про те думав, але очі сучасного споглядача ІНШІ і такий варіант трактування сюжету "Данаї" запросто може прийти в голову всякому, хто живе не в 16-му столітті, а у 21-му.  ;)
avatar
-1
7 leskiv • 12:02, 04.02.2020 [Лінк на твір]
Еге ж, збоченцям хіба що.
avatar
-1
8 ruhlyvy • 12:52, 04.02.2020 [Лінк на твір]
В сучасному ЦИВІЛІЗОВАНОМУ світі, пані Таміла, ІНША сексуальна орієнтація не таврується, як це робили ГІТЛЕРІВЦІ та КОМУНЯКИ, терміном "ЗБОЧЕНСТВО", а визнається просто ІНШОЮ СЕКСУАЛЬНОЮ ОРІЄНТАЦІЄЮ. Це перше. А друге - я Вам абсолютно чітко пояснив, що побачити на картині Тінторетто сцену, де одна жінка тяжіє до іншої, може всякий ПЕРЕСІЧНИЙ споглядач, хто не знає древнього міфу про Данаю. Ото так привести якогось студентика зі, скажімо, Ніжинського педінституту(зараз вони виголосили себе чи-то університетом, чи-то академією) і сходу запитати в нього: "А що, пан студент, бачить на цій картині?" Впевнений, що хлопака скаже, що він бачить початок лесбійського акту. І хлопець не буде геєм - просто український пацан з села Виблі(така дивна назва у того села), що недалеко від Ніжину.  А Ви спитаєте його: "А чого ж гола баба гроші кидає іншій бабі?" А хлопака на те відповість, що гола баба дуже грошовита і тупо купує собі кохання іншої баби. Що, не реальна версія, пані Таміла? ;)
avatar
0
11 Таля • 16:26, 09.02.2020 [Лінк на твір]
Пане Борисе! Заберіть цю знімку з форуму! Може десь вона і привабна, тут огидна. Трошки поваги самим до себе не зашкодить!
avatar
0
12 ruhlyvy • 18:02, 09.02.2020 [Лінк на твір]
Пані Наталя, я маю ОФІЦІЙНИЙ дозвіл на це фото і від Законодавства України, і, як вислід цього, від Адміна літературного сайту "Анумо знову віршувать". Повага до ЗАКОНУ має бути вищою за усе інше! Вам не подобається ця ЕРОТИЧНА світлина? Які проблеми, землячка? Проходьте повз! Ви ж у США не чіпляєтесь у супермаркеті до негрів через їхній імідж? Ясна річ, що ні - навіть і думки такої боїтеся припустити, бо за ЗАКОНОМ США вони мають право виглядати ТАК, як вони хочуть! Ну, от давайте і на території України, котрою є цей сайт, не ставити ВЛАСНІ смаки та уявлення вищими за ЗАКОН! Мені ця картиночка здається ЧУДОВИМ та НАДЗВИЧАЙНО ВЛУЧНИМ ілюструванням мого ЕРОТИЧНОГО твору. Ото і все, що хочу і маю Вам сказати.  respect
avatar
0
14 virchi • 22:30, 09.02.2020 [Лінк на твір]
Так, але трохи не так.
Зауважте, що я з головної малюнок прибрав, а ви потім вірш відрегадували й повернули усе на своє місце. Тож я також не у захваті від такого малюнку. 
Прислухайтесь до зауважень.

Такі скріни на головній не публікуйте більше - доведеться мені тоді поставити технічний логін, щоб автор не зміг його потім редагувати - цього мені не хочеться.
avatar
0
16 ruhlyvy • 23:06, 09.02.2020 [Лінк на твір]
Я видрукував цей самий вірш з тією ж самою картинкою на сайті "Проба Пера" - ні слова зауважень!
Це просто диво якесь, що робиться на Вашому сайті! Ви йдете на поводу у пенсіонерок, котрі вже не розуміють ні грама у СУЧАСНОМУ мистецтві, а просто воліють притоптати геть усе, що їм ввижається НЕ ТАКИМ! Та сама пані Таміла Пироженко(АДМІН-2!) просто фонтанує ненавистю до щирих
українських патріотів, розповсюджує на сайті путінські концепції та, фактично, медведчуківські тези, але Ви повністю зайняті еротичною картиночкою, котра за Вашою ж згодою була мені дозволена для використання "через кілька днів", котрі я і перечекав! Пане Василю, на сайті твориться ЯВНИЙ НЕГАРАЗД! ЯВНИЙ!
avatar
0
19 virchi • 23:27, 09.02.2020 [Лінк на твір]
От знову. Я ж вам сказав, що поверніть її як вірш буде не на головній каталогу. Він лише сьогодні перейшов на другу сторінку. А ви відредагували його зарано. Ось і все. 
Водночас наступної публікації зважайте на те, що сайт переглядатимуть діти. А щодо того, що на інших сайтах було без зауважень - так у нас не інші сайти - у нас разом з вами є свій, "Анумо..." :)
avatar
0
21 ruhlyvy • 23:57, 09.02.2020 [Лінк на твір]
Ось так є на "ПП" пане Василю: https://probapera.org/publication/13/52944/dyvo.html
avatar
0
23 virchi • 10:35, 10.02.2020 [Лінк на твір]
Дякую за лінк. Я переглянув і... О диво!!!
Так виявляється на тому сайті НЕМАЄ малюнку у каталогах вірша. НАВІТЬ на вашій (НА ВАШІЙ) сторінці з творами.
Тобто це про те, що усі вам тут, у коментарях, кажемо - усередині твору - нехай будуть подібні малюнки. Але на промо - непотрібно такого публікувати.
Ось навіть скрін є.

Що скажете?
avatar
0
26 ruhlyvy • 12:02, 10.02.2020 [Лінк на твір]
Я скажу, що інтерфейс сайту "Проба Пера" не є досконалий, але він суттєво кращий за те, що має "Анумо". На "Анумо" ми маємо крихітними літерками анонс 5(ВСЬОГО!) творів, а на "ПП" вся авансцена зайнята 25(!!!) творами авторів. Мало того, ці твори ще й рекламуються всіляко. На "ПП" є вкрай цікава стрічка новин з "Твітеру". Мало того, там не дуже багато авторів - 712, але середній літературний рівень цього сайтику в рази вищий за те, що ми маємо на "Анумо" від отих "мурашок" та "крокодилів". ;)
avatar
0
24 virchi • 10:41, 10.02.2020 [Лінк на твір]
Також немає жодного малюнку у промо творів і на головній сайту - там лише назви.

На "Анумо..." є можливість поставити малюнки. І просимо одне - не публікувати ті світлини/матеріали (у промо), які можуть бути незручними для перегляду дітям, батькам з дітьми.
Зрештою це ж не цензура, не притиснення ваших прав. А лише прохання від адміна та декого з читачів нашого сайту.


avatar
0
25 ruhlyvy • 11:57, 10.02.2020 [Лінк на твір]
Пане Василю, я ж сказав вже, що рішення мною прийнято чітке: усі твори СУЧАСНОГО напрямку я буду видруковувати ВИКЛЮЧНО поза межами "Анумо", бо усюди, окрім цього реального "будинку перестарілих", в мене є купа вдячних читачів, котрі чудово розуміються на сучасному мистецтві і з котрими мені реально цікаво та корисно спілкуватись. "Анумо" ж я повністю залишаю на поталу "мурашок" та "крокодилів".  Нехай метушаться! ;)
avatar
0
15 virchi • 22:35, 09.02.2020 [Лінк на твір]
Завжди зважайте на те, що сайт можуть переглядати діти. І немає різниці якого віку. 
У заголовку у вас вказано, що зміст не для дітей - правильно зробили. Але фото не усередині твору, а на зовні публікації. От як раз і мова про це.
avatar
1
18 ruhlyvy • 23:17, 09.02.2020 [Лінк на твір]
Гаразд! Усі еротичні вірші відсьогодні будуть йти на "Пробі Пера" - там на них є попит та розуміння, бо там багато молодих та сучасно орієнтованих  авторів. А сайт "Анумо" Ви дозволили перетворити на будинок перестарілих, де панують відповідні смаки та стосунки. Що ж, "Проба Пера" має перспективу, а "Анумо" потроху буде скочуватись у гниле болото УРСР! Але, як я зрозумів, то є Ваш свідомий вибір!
avatar
0
20 virchi • 23:32, 09.02.2020 [Лінк на твір]
Гниле болото УРСР :)
Ну ви й сказали. Але... Нехай у деяких питання буде й так. Принаймні коли до мене підійде дитина, я не закриватиму швидко ноутбук, щоб вона раптом не побачила, щось десь "дозволене".
А втім, Борисе, по суті це питання не вартує того, щоб на цьому зациклюватися, адже щодо того, що всередині твору вам жоден з користувачів не робив зауважень.
avatar
0
22 ruhlyvy • 00:03, 10.02.2020 [Лінк на твір]
Це питання є на багато ширшим, пане Василю. Це питання просте та важливе: ЧИ БУДЕ УКРАЇНА В ЄВРОПІ, ЧИ СТАНЕ ГУБЕРНІЄЮ РФ? Чому ТАК? Бо від культурних вподобань та відповідності законодавству залежить - ЯКОЮ буде Україна завтра. Особисто я, бачу саме ТАК! Те, до чого ведуть пенсіонерки з "Анумо" - РФ. Те, про що і ЯК кажу я - Європа. 
avatar
1
13 Таля • 21:34, 09.02.2020 [Лінк на твір]
Я не кажу що ви поступили не законно! Просто я вважаю що вживання матюків, хоч їх і пишеться без декількох букв, чи показ ось таких картинок як  ця- не етично!
avatar
0
17 ruhlyvy • 23:11, 09.02.2020 [Лінк на твір]
Пані Наталя, поняття "ЕТИЧНО" - абстракція. Вчора етично було саджати гомосексуалістів на 3 роки концтаборів, а сьогодні "ЕТИЧНО" дозволяти їм влаштовувати шабаші-паради. Усе відносно, тому питання смаку не має бути темою для дискусій! Є закон! Все інше - від лукавого!


Додати коментар:

Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ComForm">
avatar


ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин

(50 коментарів Ви можете переглянути на сторінці "НАШ ТОП ++")

karas: Ми різні люди , добрі й злі , та правда завжди головна в житті .

karas: Коли не ділимося добром приходить зло , але про це ми дуже часто забуваєм .


     


Форма входуу
Логін:
Пароль:
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК    
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com


НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА
Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz