Вип'ю тебе, як бокал вина,
Смакуватиму довго і ніжно,
До краплини, до самого дна,
Щоб відчути святую і грішну...
Як текілу, із лаймом і сіллю
Розмішаю у хитрих сплетіннях,
До оскоми, п'янкого безсилля,
Щоб минулого щезнули тіні...
Мов самбуку тебе підпалю,
І вдихатиму жар аромату,
Коли грань просто слова "люблю"
Переходить в бажання мати...
Твою шкіру шампанським вкрию,
Шепотінням присплю свідомість,
Весь букет відчуттів розкрию,
Ти - в мені, я - в тобі, натомість...
Зацілую тебе до віскі,
До терпкого розталого льоду,
Хай цим балом правлять не мізки,
А взаємна жага насолоди...
Неминуча закохана карма:
Щастя пити і щастям налити,
Ти мене випивай до грама,
І не втомлюйся щастям п'яніти...
|