Шалені барабани доводять до дурману, У жилах закипає несамовита кров, У ритмі диких танців я вже не перестану, Я вже не зупинюся розпалювать любов… І будуть пілігрими вплітатися у рими, Під тупоти первісні летіти на вогонь, Обпалювати крила, іскритися незримо, І в такті пульсувати моїх гарячих скронь… Заграва серед ночі зніме тіснії плаття, Для танців одержимих умовностей нема, Підкиньте жару в тіло, у почуття багаття, Бо Бог прирік людину любити не дарма… Без сорому і втоми кохайте до оскоми, У променях емоцій давайте і беріть, І щастя не довірте від нині більш нікому, Бо мить життя погасне, без спалаху згорить… Шалені барабани доводять до дурману, У жилах закипає несамовита кров, У ритмі диких танців я вже не перестану, Я вже не зупинюся розпалювать любов…
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1443 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")