Не оцінити емоцій, не зважити,
Не спростувати, ніяк не оскаржити,
Просто прийняти з відвертістю дужою,
Не залишатись до себе байдужою...
Сила сьогодні - в твоїй інтуїції,
Так, заважають вердикту амбіції:
Він - не найкращий, не найкрасивіший,
Дивний, не схожий, замріяний, інший...
Лячно, бо йшла до тепер в невідомості,
Грубощі в'їлись у карму свідомості,
Ніжність мурашками збуджує шкіру,
Досі очима шукаєш довіру...
Час - невгамовний і світ - не терплячий,
Не дочекаєшся щастя на здачу,
Тут і негайно тобі вибирати,
Завтра чекати - даремно й не варто...
Серцю не зможеш змінити означення,
Тільки воно обирає побачення,
Не відпускай ні іскрини без бою,
Справжній чекає..., поруч з тобою...
|