Який дивний задум і нелегкий квест… Закохати серце у чужий протест… Закохати душу попри холод слів… Я просила в Бога, та чи ти хотів… Провели крізь страхи, не дали втекти… Бо тримає НЕБО… маю поруч йти… Прирекли на щастя, силу і любов… Уночі тікала… Повернули знов… Серце я вмовляла: не кохай, забудь… Слідом за тобою йде собі у путь… Я молила душу: я боюсь… болить… Знов чужа байдужість зранить, спопелить… А вона крилата, знай, до тебе йде… І ні в день, ні в ночі спокій не знайде… На колінах слізно у молитвах я… Щоб дали смирення, щоб любов жила… Я жива!!! Ти ж знаєш…і любов несу… Холодністю раниш… Ти розтань… прошу… Я достойна всього… поважай мене… Хай любов лиш квітне… Ти не рань мене… Я терпляча дуже, знаєш, бо люблю… З посмішкою мовчки…словом не вколю… Бо мені найкращий, найрідніший, мій… Богом мені даний, житель моїх мрій… Полонила душу у любові я… Серце у коханні віддала сама… Ти пробач за сльози…з холоду вони… Ти ж не будь байдужим… серце не коли… Серед криги світу мало є тепла… Розтопити серце я любов несла…
Цікавий вірш і досить темпераментний, тільки вибачте, я не дуже розумію теми вірша. Це заставляють когось любити, чи хтось так сильно любить без взаємності якогось бовдура??? Я розумію нові модні слова, але слово квест пов*язане з ігровими моментами, кімнатами, командами, а як квест в*яжеться з коханням? Якщо не трудно, прошу.., можливо я чогось не розумію.
Дякую за коментар! Тут справді про непросте кохання... З перепонам та випробуваннями на міцність крізь холод, непростий характер. Кохання, яке дано вищою силою! Там вирішили, що двоє мають зустрітись! А яка ж основа такого задуму ніхто не знає наперед! Чому квест? Бо на мою думку- це кохання, яке прирікає душу і людину на ріст, крізь власний і чужий егоїзм, через щоденний вибір, крізь подолання страху і досвіду минулого...В когось це закінчується гармонією, когось робить сильнішим, а хтось перестає вірити в кохання...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")