Ти знаєш, вбити може слово, А надто бажане, твоє Принести може щастя й горе Воно залізо перегне. Твоє всесильне, зсуне гори І урятує від вагань Перелетить за синє море І там проявить нову грань. Мою розкрити можеш душу Чи закривати на замки Тобі підкорюватись мушу Чудово, що всесильний – ти. Я довіряю безгранично Твоїм словам і справам всім І віддаю себе довічно І не боюся крутих змін. Твої слова лікують серце Твої розпалюють вогонь Ти розумієш: що почнеться, То піде із твоїх долонь. На мене вплив великий маєш, Тож говори, не зволікай Мене по атомам пізнаєш, А поруч тебе завжди рай. Тобі підкорилась людина Умить забудь чужі гріхи, Бо кожна воля, то перлина, Що окрасить сірі віки. Кажи слова свої сталеві Та урахуй, що вплив сильний І хоча на дворі капелі Можливо, мозок не живий. Так, ти не мусиш підбирати Що буде лагідно звучать, Але ти можеш підказати, А не зумусити мовчать.
|