Як дивно бути Ніким...
І інший коли Ніхто...
Ніким бути в чужім житті...
Бо ж знає він решта Хто...
Й між нами завжди Ніхто...
Аж іскри летять навкруг...
А з рештою тиха гладь....
Таке лиш Нізвідки ждать...
Як добре, що я Ніхто...
Бо вільна Ніким я стать...
Зі мною ти теж Ніхто...
Бо можеш Ніким ставать...
Ти ж там де ти завжди Хтось...
Щасливий в своєму з ким?..
Ніякою є тобі Вись...
Чи ж станеш колись Ніким?..
Як добре, що я Ніхто...
Як добре, що розпізнав...
Бо ти зі мною Ніхто...
Нічого в душі не пізнав...
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 3233 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")