Як багато в мені ніжності...
Не відданої, нерозгубленої...
Ще не втіленої з тобою в дійсності...
Нерозсипаної між звуків пристрасті...
Дотиків губ не спалених...
Лавою вибуховою...
І скільки слів ще не сказаних...
Ніччю між нас невимовною...
Скільки у пальцях дотику...
І океан тіла взаємності...
Скільки солодкого мороку...
І найвищих між нас приємностей...
Де двоє, немає осуду...
І тіло не знає вульгарності...
Й бажання без призми осаду...
Приймати тебе й віддаватися...
Я хочу до краплі випити...
Вогненної спільної пристрасті...
В руках твоїх ніччю житим я...
І щастя розсипатимусь іскрами...
Я буду твоєю спрагою...
Твоєю солодкою втомою...
І силою напуватиму...
Чарівною...невимовною...
З тобою не ховатиму крила я...
З тобою злітатиму високо...
З тобою не знатиму краю я...
З надвисокими тонкими нотами..
Як багато в мені ніжності...
Не запаленої твоїм вогнем...
І не спаленої з тобою пристрасті...
Океан не випитих до дна ночей...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")