Усі слова, що скажу й не скажу Забудуться на завтра чи скоріш Чесну зустріну душу й непорядну, До праці руки просяться, свербіж. Сьогодні мені сили б’ють до краю, А завтра не зможу й поворухнуть, Знайшла дорогу, йду собі до раю І хочу твою стежку перетнуть. Усе, що зроблено мізерне й неважливе, Наповнене сльозами чистих драм, Враховано ж по-справжньому дбайливе, Справжнє кохання завжди чий-то злам. Одне важливе, справжнє, неоцінне: То наша зустріч, коли ледь устиг Стрибнути в потяг, що вокзал покинув, Коли за долею в пітьму побіг. Небесне диво на землі озвалось, З’явилося у склі мого вікна Ні перешкод, ні болю не злякалось, А я зневірилась, що лишисю одна. Твоє народження – виконане бажання Мене не було ще на світі і в думках, А ти вже жив і пеленав кохання, Хтось дуже лагідний руки у це доклав. Благословенна наша зустріч й наші слова, Бо щастя більшого не відчувала ще Підкиньмо ж у багаття сухі дрова І хай вогонь від бід убереже. Весь сенс відкрито і він неосяжний, Собою наче світ зачарував Тепер він став щасливий і прекрасний Його таким зробити забажав. Наше стрічання вершиться надвечір, Але я щастя у житті взяла Я обійняла найдорожчі плечі, Містком з’єднали наші берега.
|