Хай ніч тебе за мене обійме, А сон, цілуючи, зігріє, На сьоме небо підійме, Про що твоє серденько мріє… Літай у тих, незвіданих світах, З яких черпає силу тіло І на світанку, наче птах, Тобі літати щоб кортіло… У світлі перших сонячних промінь Очам твоїм немає рівних, Красою сяєш, наче інь, З-під неповторних вій чарівних… І день тебе за мене обійме, Легеньке вітру колихання На сьоме небо підійме, Окриливши моє кохання…
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")