Я хочу закрити обличчя своє Темними перами ночі Щоб сльози мої непобачив ніхто Щоб очі сіяли як зорі Я хочу бути поруч завжди з тобою Та ти мене сяйвом своїм убиваєш Я хочу кохати не так божевільно Я хочу просто бути вільним Та просто згорю як дурний той метелик Що завжди летить на сяйво вогню Та можливо ти пощадиш? Та скажеш мені "Куди ти летиш?" Не все так є просто І не все є так складно Немов плитка чорного шоколаду....
|