... Ти найголубіша мені Мій добрий Бог, мій Бог крилатий Ще й жіночку мені привів Лежу тепер у рідній хаті Й дивлюсь у очі голубі Лежу в перині свого щастя І споглядаю на любов О як тут добрі - теплі пальці Коли на дворі зимно знов О як тут добрі теплі губи Коли сніжиця на землі Моя ти жіночко, ти люба Ти найголу'біша мені. П. Онишканич ...
|