Моя кохана, моя доле,
Чомусь так серденько болить...
Стискається, мов вирватись на волю
Бажає враз із тіла хоч на мить.
Тремтіння обезкровленої плоті
Коханням навіженим марить знов,
Життя – хай зачекає..., потім, потім,
А зараз вся реальність – лиш любов.
Мов спраглий від відсутності взаємин,
Я схиблено чар-зілля твоє п’ю,
Й не можу зупинитися, бо в мене
З тобою відчуття, що я в Раю.
Так мучить непомірно осторога,
Що хтось чи прикре щось розлучить нас,
Я вперше із молитвами до Бога
Прошу призупинити плинний час.
Дивлюсь на тебе, мила, і дивуюсь:
Як міг я до тепер без тебе жить?
Захоплююсь, з відвертістю милуюсь,
І впевнююсь, що звички не нажить.
Чи можна колись звикнути до щастя?
Чи з Янголом не стане Біс святим?
Убий, та не лишай мене нещасним,
Бо світ без тебе буде надпустим.
|