В моєму серці сум і я не можу викінути ті спогади... спогади з якими просинаюсь і сплю... ніч як туман... такий собі малесенький обман... в уяві твоя постать а впереді безмежна пропасть... безодня отих причин які не перебороти, яких неподолати... вони вище любого, ті непокорені години... як прожиті давно уже три хвилини... прожиті означає неповернути... душа поранена, а серце тобою покаране... нема прощення а я таке маю натхнення... поміняти все що було недороблене, несказане і зроблене... але зі мною лише наша мелодія яка зігрівала своїми струнами, гітара, барабани, саксофон і ніжний голос через мікрофон... а ті поцілунки тремтливі, непокірні і ми такі щасливі... слова які лунали з наших вуст... погляди з яскравими очами, і скільки ми неспали ночами... твоя рука ніби ще в моїй руці... і ті щасливі невимушені сльози по щоці... хіба було так все погано? а памяташ як вставали рано... оті вітання, обнімання, ранкові побажання... я б поміняв душу на вітер, а серце на камінь, щоб згубити свою память...
|