Якщо нестане мене літом, ти знай,що я до тебе мила прийду із ароматом квітів, які ти так завжди любила... А восени казковим водопадом, замайорить мій різнобарв"я глянець, і закружляєм ми у листопаді, під лоном парку таємничий танець... Я підкуплю мороз і сонце, в годину смутку десь зимою, узором ставши на віконці, напишу,люба я з тобою... Немає... весняний ранок... лиш у вві сні прийшов із неба, та швидше вийди попід ганок,- сім кольорів малюю я для тебе.
Вертайсь, Медбрате, до любові, І швидше, - з почуттям не грайся, Твої вірші і щирі й гонорові, Та різнобій у тексті знов закрався. То ж спробуй поєднати музи, Одна однІй вони не заважають, Працюй, бо матимеш гарбУзи, А не любові й вІршів урожаї.
Дуже гарно! Давай так: Я тобі зараз трошки підкажу з розміром, а ти, якщо захочеш - змінеш, а ні? - твоє право. А коментар я потім видалю. Ага? Якщо нестане мене літом, Ти знай,що я до тебе, мила, прийду із ароматом квітів, які ти так завжди любила... Клас! Тут, можливо, мастовитий критик щось і зачепив би, але я - не буду. Їдемо далі: А восени казковим водопадом, замайорить мій різнобарв"я глянець, і закружляєм ми у листопаді, під лоном парку таємничий танець... Збився розмір. Пропоную: А восени із водрграєм (бо водопад мені більше схоже на русизм) Розільють акварелі глянці Ми в листопаді закружляєм На лоні парку в дивнім танці
(Танець можна затанцювати, але закружляти - лише в танці... не під лоном, а на лоні парку, природи іт.д.)
Я підкуплю мороз і сонце, В годину смутку десь зимою, (це мені сподобалось. 5!) узором ставши на віконці, напишу,люба я з тобою...
Все ж мене трохи мучить узор..., може зробити його візерунком, і в "напишу" наголос має бути на останньому складі, але то вже таке...
Немає... весняний ранок... лиш у вві сні прийшов із неба, та швидше вийди попід ганок,- сім кольорів малюю я для тебе.
Немає нас. ВеснЯний ранок лиш у вві сні прийшов із неба, Та швидше вибіжи на ганок- Веселку малював для тебе...
Сім кольорів посеред неба...
Останній рядок додатковий. Він самостійний і несе в собі додаткове емоційне навантаження...
Одразу повідом мене про прочитання коментаря. Я його зітру. Не ображайся, якщо десь була жорсткою, просто дуже сподобався вірш і захотілось з ним погратись. Цьом!
Напевно треба читати зауваження , критику і підказку ... Цікаво було прочитати все з початку і до кінця !
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")