Якщо мене немає поруч, Не вір, що я не думаю про тебе. А тільки згадуй знову й знову, Краплинки щастя, що злітали нам з тобою просто з неба. Знайди мене в проміннях сонця, У шумі вітру, що блукає крізь дерев. У стукоті дощу, що б”є в віконце, У крилах пташки, що несе з собою спів. Якщо мене немає зараз, То я з”явлюсь тобі ввісні. І як вогню яскравий спалах, Буду всміхатися тобі. І перший сніг, що випаде на землю, І перший слід, що з”явиться на нім. І перший різнобарвний сонячний світанок, І перший спогад, що яскраво миготить в тобі. Не вір тому, що я не пам”ятаю, Криштальну мить проведену з тобою. У скринці серця бережу і знаю, Усю легку й важку ціну любові. Якщо мене немає поруч, Не вір, що я не думаю про тебе... Я пам”ятаю кожну мить і знову, Краплиною дощу прийду до тебе з неба...
|