Таке відчуття, мов ти спокій з собоюЗабрала з моїх, спраглих щастя, грудей,Наповнила серце і розум любов’юІ нА щось лишила між черствих людей.Душа калатає, мов рветься на зовніВуста цілувати твої чарівні,Та тіло її не пускає безмовно,Так сумно і скучно, кохана, мені.Не можу без тебе!!! Без тебе не хочу!!!Ні кроку, ні хвильки, ні півмайбуття,Твій образ зі мною завжди, твої очі,Я не уявляю без тебе життя!!!Кохаю й боюся, що хтось нам позаздрить,
Що хтось украде моє щастя й на мить,
Кохаю і щастю не вірю: МИ – РАЗОМ, Тобі присягаюсь: БЕЗ ТЕБЕ НЕ ЖИТЬ...
Категорично так заявляєте:"... Без тебе не жить...", що згадалося відразу, чомусь, багато подібних висловів у власному житті... Коли мені про це нагадують інші, або попадає само на очі, то, часом, приходиться червоніти, бо, хоч і окремо, але, слава Богу, живий і я, і мої адресати... Кохайте! Вже тільки ради цього мусимо жити.
Сашунь, тіло не пускає?? Шо ж це за тіло таке "інородноє": у людей, як у людей, - тіло рветься, та розум забороняє, а ми завше маємо те, що маємо... "И грустно и скучно" було Лєрмонтову. Оскільки засилля російських поетів на сайті не бажане ( і так вже Льоша Тичко Єсеніним іменований), тому тра' до "скучно" підібрати український синонім. А за високі поривання - най-найвища оцінка.
Сподобалось: "душа калатає, авж рветься назовні". Ох, Немо, як хочеться жінці такої любові. Чому твоя обраниця лишає тебе між черствих людей та мучає постійною неувагою? Можливо така жіноча поведінка і утримує мужчину поряд?..
Ну я ж від Тебе нікуди не подівся... Хоч віртуально. Це Ти десь у своїй школі блукаєш. А я жду і жду... Незабаром доведеться рубрику Адміну запропонувати: Ті, за ким сумуєм...
і важко так жити шукати , берегти , згубити щоб знову знайти .
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")